کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تأثیر لاکتات کلسیم و گابا بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی کاهو آیسبرگ | |
مجتبی ابراهیمی، نجمه زینلی، محمدجواد آروین | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.51 K) | ||
2 | تأثیر محلول پاشی گابا و لاکتات کلسیم بر محتوای رنگیزه های کلروفیلی و مقدار مالون دآلدئید کاهو آیسبرگ | |
مجتبی ابراهیمی، نجمه زینلی، محمدجواد آرون | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.08 K) | ||
3 | اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی اکسیدانی میوه فلفل دلمه ای | |
نعیمه سلطانی، نجمه زینلی، ایرج توسلیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.15 K) | ||
4 | اثر تیمار قبل از برداشت لاکتات کلسیم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی | |
فرح حسینی، محمداسماعیل امیری، فرهنگ رضوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.37 K) | ||
5 | بررسی تأثیر لاکتات کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده ی گلابی رقم بارتلت | |
پرستو همتی اصل، لطفعلی ناصری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.13 K) |