| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تأثیر لاکتات کلسیم و گابا بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی کاهو آیسبرگ | |
| مجتبی ابراهیمی، نجمه زینلی، محمدجواد آروین | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 316.51 K | ||
| 2 | تأثیر محلول پاشی گابا و لاکتات کلسیم بر محتوای رنگیزه های کلروفیلی و مقدار مالون دآلدئید کاهو آیسبرگ | |
| مجتبی ابراهیمی، نجمه زینلی، محمدجواد آرون | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 249.08 K | ||
| 3 | اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی اکسیدانی میوه فلفل دلمه ای | |
| نعیمه سلطانی، نجمه زینلی، ایرج توسلیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 246.15 K | ||
| 4 | اثر تیمار قبل از برداشت لاکتات کلسیم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی | |
| فرح حسینی، محمداسماعیل امیری، فرهنگ رضوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 235.37 K | ||
| 5 | بررسی تأثیر لاکتات کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده ی گلابی رقم بارتلت | |
| پرستو همتی اصل، لطفعلی ناصری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 250.13 K | ||