کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 چیتوسان، جایگزین مناسب برای مواد شیمیایی در نگهداری پس از برداشت انگور رومیزی (رقم سلطانین)
نسیم عبدی؛ اصغر ابراهیم زاده؛ غلامرضا مهدوی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.68 K)

2 تأثیر اسانس آویشن باغی و شمعدانی عطری بر روی برخی خصوصیات پس از برداشت سیب آیدارد (Malus domestica cv. Idared)
حسین ربی انگورانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.08 K)

3 مقایسه ماندگاری میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv. "Paros") برداشت شده در فصل بهار و پاییز
محمود کوشش صبا؛ آشتی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

4 تاثیر محلول پاشی اوره و سولفات پتاسیم در مراحل حبابوک و کیمری بر تغییرات برخی صفات بیوشیمیایی در میوه خرما رقم زاهدی
نرجس فهدی حویزه؛ نوراله معلمی؛ اسمعیل خالقی؛ موسی موسوی؛ عزیز تراهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.47 K)

5 ارزیابی تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر ویژگی های کیفی میوه فی جوآ طی دوره سرد انباری
سمانه نعمت اله ثانی؛ فریبرز زارع نهندی؛ مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.29 K)