English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
15
1
کاربرد پس از برداشت اسانسهای میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم ‘پوست قرمز طارم’
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (138.28 K)
2
اثرات گرمادهی با هوای خشک بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(.Punica granatum L) در طول انبار داری
حسین میردهقان؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.56 K)
3
اثرات آب گرم بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L) در طول انبارداری
مجید راحمی؛ حسین میر دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (12.64 K)
4
کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(.Punica granatum L) با گرمادهی متناوب
حسن میردهقان؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (9.76 K)
5
کاربرد تیمار پس از برداشت L- آرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم "ملس ساوه"
سید محمد حسینی ملا؛ سمیه رستگار؛ ولی اله قاسمی عمران؛ اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.21 MB)
6
کاربرد پس از برداشت اسانس آویشن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم پوست قرمز طارم
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ رقیه همتی؛ سارا غفوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (184.94 K)
7
تعیین خواص فیزیکی و هندسی میوه انار
سحر صمصانی؛ هادی ایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (814.93 K)
8
تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیک های نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار
سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (259.81 K)
9
بررسی تغییرات شاخص های رسیدگی در مراحل پایانی رشد میوه انار
عبدالکریم زارعی؛ ذبیح اله زمانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (265.66 K)
10
نقش پلی آمین ها در بهبود عمر انباری و کیفیت میوه انار رقم مولارالچه
سید حسین میردهقان؛ مجید راحمی؛ دانیل والرو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.09 K)
11
تغییرات فیزیکی و شیمیایی طی رشد و نمو میوه اتار punica granatum
سیدحسین میردهقان؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (34 K)
12
تعیین روابط همبستگی بین صفات کمی و کیفی میوه انار
فریال وارسته اکبرپور؛ کاظم ارزانی؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.84 K)
13
بررسی اثرات محلول پاشی روی، بر و ازت بر روی خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
ذبیح اله زمانی؛ محمد رسول اکرمی؛ فریال وارسته؛ کاظم ارزانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.8 K)
14
بررسی اثر بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری میوه انار
الهام لشکری؛ زهرا امام جمعه؛ یونس مستوفی؛ محمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (35.4 K)
15
نقش تیمار گرمایی در تغییرات بیوشیمیایی میوه انار در واکنش به خسارت سرمازدگی در انبار
حسین میردهقان؛ مجید راهمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (26.88 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه