English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
15
1
کاربرد پس از برداشت اسانسهای میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم ‘پوست قرمز طارم’
مهشید غفوری، علی سلیمانی، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
138.28 K
2
اثرات گرمادهی با هوای خشک بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(.Punica granatum L) در طول انبار داری
حسین میردهقان، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.56 K
3
اثرات آب گرم بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L) در طول انبارداری
مجید راحمی، حسین میر دهقان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
12.64 K
4
کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(.Punica granatum L) با گرمادهی متناوب
حسن میردهقان، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
9.76 K
5
کاربرد تیمار پس از برداشت L- آرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم "ملس ساوه"
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.21 M
6
کاربرد پس از برداشت اسانس آویشن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم پوست قرمز طارم
مهشید غفوری، علی سلیمانی، رقیه همتی، سارا غفوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
184.94 K
7
تعیین خواص فیزیکی و هندسی میوه انار
سحر صمصانی، هادی ایزدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
814.93 K
8
تاثیر ژل آلوئه ورا و بسته بندی با پلاستیک های نانو بر کیفیت قسمت خوراکی میوه انار
سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
259.81 K
9
بررسی تغییرات شاخص های رسیدگی در مراحل پایانی رشد میوه انار
عبدالکریم زارعی، ذبیح اله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
265.66 K
10
نقش پلی آمین ها در بهبود عمر انباری و کیفیت میوه انار رقم مولارالچه
سید حسین میردهقان، مجید راحمی، دانیل والرو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.09 K
11
تغییرات فیزیکی و شیمیایی طی رشد و نمو میوه اتار punica granatum
سیدحسین میردهقان، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
34 K
12
تعیین روابط همبستگی بین صفات کمی و کیفی میوه انار
فریال وارسته اکبرپور، کاظم ارزانی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.84 K
13
بررسی اثرات محلول پاشی روی، بر و ازت بر روی خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
ذبیح اله زمانی، محمد رسول اکرمی، فریال وارسته، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
36.8 K
14
بررسی اثر بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری میوه انار
الهام لشکری، زهرا امام جمعه، یونس مستوفی، محمدعلی ابراهیم زاده موسوی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
35.4 K
15
نقش تیمار گرمایی در تغییرات بیوشیمیایی میوه انار در واکنش به خسارت سرمازدگی در انبار
حسین میردهقان، مجید راهمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
26.88 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه