| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | مقایسه خصوصیات فنوتیپی و فیزیکی و شیمیایی 9 توده بومی شنبلیله ایرانی | |
| هدی صائب، مجید عزیزی، حسین آروئی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 104.72 K | ||
| 2 | اثر کاربرد پیش از برداشت پوترسین بر میزان الاژیک اسید، فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانتی توت فرنگی رقم گاویتا | |
| زهرا بیگم مرادی شکوریان، منصور غلامی، محمود اثنی عشری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 205.33 K | ||
| 3 | تأثیر عصاره گیری با حلال های مختلف بر درصد فعالیت آنتی اکسیدانتی گل، برگ و ساقه گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel) | |
| مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، پریسا طاهری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 142.22 K | ||
| 4 | اثر کاربرد پوترسیم بر تغییرات الاژیک اسید و فعالیت آنتی اکسیدانتی توت فرنگی رقم کاویتا در طی دوره انبارداری | |
| منصور غلامی، زهرا بیگم مرادی شکوریان، محمود اثنی عشری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 5.23 M | ||