کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | مقایسه خصوصیات فنوتیپی و فیزیکی و شیمیایی 9 توده بومی شنبلیله ایرانی | |
هدی صائب، مجید عزیزی، حسین آروئی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 104.72 K | ||
2 | اثر کاربرد پیش از برداشت پوترسین بر میزان الاژیک اسید، فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانتی توت فرنگی رقم گاویتا | |
زهرا بیگم مرادی شکوریان، منصور غلامی، محمود اثنی عشری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 205.33 K | ||
3 | تأثیر عصاره گیری با حلال های مختلف بر درصد فعالیت آنتی اکسیدانتی گل، برگ و ساقه گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel) | |
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، پریسا طاهری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 142.22 K | ||
4 | اثر کاربرد پوترسیم بر تغییرات الاژیک اسید و فعالیت آنتی اکسیدانتی توت فرنگی رقم کاویتا در طی دوره انبارداری | |
منصور غلامی، زهرا بیگم مرادی شکوریان، محمود اثنی عشری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 5.23 M |