کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | اثر منبع گرده بر میزان میزان قند های محلول و اسید های چرب طی مراحل قبل و بعد از شکستن خواب بذور بادام | |
سحر حاجی خانی، علی ایمانی، نادر یعقوبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.94 K) | ||
2 | تاثیر منبع گرده بادام بر میزان پروتئین و اسید های آمینه در مراحل قبل و بعد از جوانه زنی بذر حاصل ازتلاقی بادام رقم "آ 200" با ارقام "تونو"، "شاهرود 12" و "آ 230" | |
سحر حاجی خانی، علی ایمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.04 K) |