اثر منبع گرده بر میزان میزان قند های محلول و اسید های چرب طی مراحل قبل و بعد از شکستن خواب بذور بادام

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (132.94 K)
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر
2دانشیار موسسه تحقیقات باغبانی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران
3کارشناس موسسه تحقیقات باغبانی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران
چکیده
کلیدواژه ها