کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررسی برخی صفات زراعی و کیفی زیره سبز تحت تأًثیر برهمکنش رژیم کودی و کیفیت آب طی سالهای آزمایش | |
زهرا آذرشریف؛ احمد قنبری؛ مصطفی خواجه؛ سکینه قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.53 K) | ||
2 | تغییر فنول، فلاوونوئید و آنتوسیانین میوه توت فرنگی در پاسخ به کودهای آلی و شیمیایی | |
سمیرا بیدکی؛ ویدا چالوی؛ محمود راینی سرجاز؛ همت اله پیردشتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.98 K) |