| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | بررسی برخی صفات زراعی و کیفی زیره سبز تحت تأًثیر برهمکنش رژیم کودی و کیفیت آب طی سالهای آزمایش | |
| زهرا آذرشریف، احمد قنبری، مصطفی خواجه، سکینه قاسمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 111.53 K | ||
| 2 | تغییر فنول، فلاوونوئید و آنتوسیانین میوه توت فرنگی در پاسخ به کودهای آلی و شیمیایی | |
| سمیرا بیدکی، ویدا چالوی، محمود راینی سرجاز، همت اله پیردشتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 103.98 K | ||