| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | ارزیابی صفات کیفی مرتبط با عطر و طعم در ارقام محلی و تجاری خیار | |
| مریم روانبخش، محمود لطفی، شیوا عزیزی نیا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 67.66 K | ||
| 2 | تجزیه به عامل ها و بررسی ضرایب مسیر برای صفات مرتبط با طعم در خیار | |
| الهام علی آبادی، رضا امیری، محمود لطفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 237.8 K | ||
| 3 | بررسی صفات مرتبط با طعم میوه خیار در برخی ارقام گلخانه ای و مزرعه ای | |
| الهام علی آبادی، محمود لطفی، خسرو نیکورزم، رضا امیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 319.24 K | ||