کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 ارزیابی برخی صفات فیزیکی و شیمیایی سه رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.)
مریم پیله ور طرقبه، کاظم ارزانی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.98 K)

2 بررسی اثرات کاربرد کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بر بر کیفیت و کمیت ارقام سیب تجاری روی پایه رویشی MM106 در منطقه خرم دره
نادر یعقوبی اکرم، علی ایمانی، داوود صادق زاده اهری، بابک جلفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.42 K)

3 اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب
فرید مرادی نژاد، مهدی قسمتی، مهدی خیاط
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.92 K)

4 بررسی روند تغییرات کمی و کیفی میوه چند رقم سیب در سردخانه
قاسم حسنی، مهشید هناره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.38 K)

5 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام گلابی دم کج کرج، سبری، ویلیامز، کوشیا و اسپادونا در استان خراسان رضوی
شادی عطار، غلامحسین داوری نژاد، حسین نعمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.08 K)

6 اثیر کلسیم و اوره بر فاکتورهای کمی و کیفی سیب
مرجان آشوری، عبدالحسین رضایی نژاد، ابوالفضل لولایی، امین رسولی، بردیا مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.62 K)

7 تاثیر دو سیستم کشت هیدروپونیک باز و هواکشت تغییر شکل یافته بر خصوصیات کیفی و عملکرد خیار گلخانه ای
حسین دارائی، ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)