کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 ارزیابی برخی صفات فیزیکی و شیمیایی سه رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.)
مریم پیله ور طرقبه، کاظم ارزانی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 119.98 K

2 بررسی اثرات کاربرد کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بر بر کیفیت و کمیت ارقام سیب تجاری روی پایه رویشی MM106 در منطقه خرم دره
نادر یعقوبی اکرم، علی ایمانی، داوود صادق زاده اهری، بابک جلفایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 137.42 K

3 اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب
فرید مرادی نژاد، مهدی قسمتی، مهدی خیاط
مشاهده مقاله اصل مقاله 241.92 K

4 بررسی روند تغییرات کمی و کیفی میوه چند رقم سیب در سردخانه
قاسم حسنی، مهشید هناره
مشاهده مقاله اصل مقاله 283.38 K

5 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام گلابی دم کج کرج، سبری، ویلیامز، کوشیا و اسپادونا در استان خراسان رضوی
شادی عطار، غلامحسین داوری نژاد، حسین نعمتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 224.08 K

6 اثیر کلسیم و اوره بر فاکتورهای کمی و کیفی سیب
مرجان آشوری، عبدالحسین رضایی نژاد، ابوالفضل لولایی، امین رسولی، بردیا مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 219.62 K

7 تاثیر دو سیستم کشت هیدروپونیک باز و هواکشت تغییر شکل یافته بر خصوصیات کیفی و عملکرد خیار گلخانه ای
حسین دارائی، ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M