| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور | |
| پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M | ||
| 2 | اصلاح انگور در ایران برای مصارف تازه خوری و کشمشی (کلیدی) | |
| علی عبادی، محمدرضا بی همتا، محمدرضا فتاحی مقدم، محمدرضا نقوی، داریوش آتشکار، حسن ساریخانی، علیرضا سلامی، جواد عرفانی مقدم، مهدی حدادی نژاد، مریم کریمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 240.85 K | ||