کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور | |
پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB) | ||
2 | اصلاح انگور در ایران برای مصارف تازه خوری و کشمشی (کلیدی) | |
علی عبادی، محمدرضا بی همتا، محمدرضا فتاحی مقدم، محمدرضا نقوی، داریوش آتشکار، حسن ساریخانی، علیرضا سلامی، جواد عرفانی مقدم، مهدی حدادی نژاد، مریم کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (240.85 K) |