کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 اثر عصاره نشاء گوجه فرنگی بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نوراله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.55 K)

2 اثر کاربرد پس از برداشت برخی اسانس های گیاهی و اسید سالیسیلیک برکنترل پوسیدگی قارچی پنی سیلیومی و طول عمر انباری پرتقال خونی رقم سانگوئینلا در طول انبارداری
عبدالعلی حسامی، مرضیه نادری، فاطمه جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (534.73 K)

3 اثر محلول پاشی قبل از برداشت سالیسیلیک اسید همراه با تیمارهای مختلف واکسی بر حفظ کیفیت و عمر انبارمانی میوه پرتقال خونی رقم ’مورو‘
مریم یارایی رستمی، محمود قاسم نژاد، مهدی میری، علیرضا قدس ولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.04 K)

4 مقایسه کمی و کیفی بتا کاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدان در بخش های مختلف میوه چهار رقم از مرکبات در شرایط کنترل و استرس های دمایی پایین
زینب مبرمی، منصور افشار محمدیان، رضا حسن ساجدی، بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.26 K)

5 فراساختار دانه گرده هشت رقم از مرکبات موجود در کلکسیون مرکبات شمال ایران
اسد اسدی آبکنار، فرهاد رفعت، عنایت حیات بخش، حسین لسانی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.95 K)