کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ترکیبات اسانسهای استخراج شده از الئو گم رزین باریجه و آنغوزه بومی ایران | |
محمدرضا مرشدلو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.41 K) | ||
2 | مقایسه ترکیبات شیمیایی فرکشن کلروفرمی عرق با اسانس اندامهای مختلف باریجه Ferula gummosa Boiss. | |
مسعود قدرتی تزنگی، مهدی عیاری، مریم دیدهور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (698.19 K) | ||
3 | بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس باریجه در رویشگاه طبیعی شهرستان الیگودرز | |
رضا گیمدیل، مجید عزیزی، خانی شاهکرمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (460.96 K) | ||
4 | بررسی امکان نگهداری درون شیشه ای ژرم پلاسم گیاه باریجه وکالوس زایی در آن | |
نجمه هادی، رضا امیدبیگی، احمد معینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.38 K) |