| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ترکیبات اسانسهای استخراج شده از الئو گم رزین باریجه و آنغوزه بومی ایران | |
| محمدرضا مرشدلو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 299.41 K | ||
| 2 | مقایسه ترکیبات شیمیایی فرکشن کلروفرمی عرق با اسانس اندامهای مختلف باریجه Ferula gummosa Boiss. | |
| مسعود قدرتی تزنگی، مهدی عیاری، مریم دیدهور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 698.19 K | ||
| 3 | بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس باریجه در رویشگاه طبیعی شهرستان الیگودرز | |
| رضا گیمدیل، مجید عزیزی، خانی شاهکرمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 460.96 K | ||
| 4 | بررسی امکان نگهداری درون شیشه ای ژرم پلاسم گیاه باریجه وکالوس زایی در آن | |
| نجمه هادی، رضا امیدبیگی، احمد معینی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 268.38 K | ||