کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | حفظ عمر قفسه ای توت فرنگی توسط پوشش خوراکی پکتین غنی شده با اسانس لیمو | |
سوما عبدی، زینب روئین، جواد عرفانی مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.33 K) | ||
2 | بررسی زمان برداشت و ویژگی های کیفی میوه سه رقم “به” (.Cydonia oblonga Mill) در شرایط سردخانه | |
مریم تاتاری، اصغر موسوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (237.46 K) | ||
3 | اثر پوشش های خوراکی بر خصوصیات کیفی و کمی هفت رقم خرمای خشک و نیمه خشک در طول نگهداری در دمای اتاق | |
فاطمه روستایی، مجید راحمی، لیلا تقی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (83.44 K) | ||
4 | تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه | |
پگاه احمدی، اصغر رمضانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.75 K) |