کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | حفظ عمر قفسه ای توت فرنگی توسط پوشش خوراکی پکتین غنی شده با اسانس لیمو | |
سوما عبدی، زینب روئین، جواد عرفانی مقدم | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 152.33 K | ||
2 | بررسی زمان برداشت و ویژگی های کیفی میوه سه رقم “به” (.Cydonia oblonga Mill) در شرایط سردخانه | |
مریم تاتاری، اصغر موسوی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 237.46 K | ||
3 | اثر پوشش های خوراکی بر خصوصیات کیفی و کمی هفت رقم خرمای خشک و نیمه خشک در طول نگهداری در دمای اتاق | |
فاطمه روستایی، مجید راحمی، لیلا تقی پور | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 83.44 K | ||
4 | تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه | |
پگاه احمدی، اصغر رمضانیان | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 183.75 K |