کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 استفاده از بسته بندی فعال برای حفظ کیفیت و افزایش پتانسیل انبارمانی فرآورده های باغبانی
سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.95 K)

2 استفاده از بسته های حاوی نیتروژن، دی اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد
مبینا خزاعی پور؛ حسین میردهقان؛ محمدحسن شمشیری؛ موسی نجفی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.7 K)

3 بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.79 K)

4 بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته- تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.69 K)

5 برهمکنش سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم ‘پاروس’ قبل و بعد از انبارمانی
حسین میردهقان؛ حمیدرضا کریمی؛ حمیدرضا روستا؛ سیروان پیره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (660.24 K)

6 کاربرد پلی آمین ها به منظور افزایش پتانسیل عمر انباری و حفظ ویژگی های کیفی میوه ها طی انبارمانی
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.72 K)

7 کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کنترل آلودگی میکروبی و بهبود صفات کیفی پسته تازه طی انبارمانی
زهرا خنامانی؛ زهرا خنامانی-؛ محمد حسین شمشیری؛ حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.55 K)