کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی تأثیر نسبت های مختلف ساکارز به گلوکز بر رشد و تولید رزمارینیک اسید در کشت سوسپانسیون سلولی بَرازَمبِل
شهلا قادری، محمدحسین میرجلالی، صمد نژادابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.62 K)

2 ارزیابی کربوهیدرات های محلول داخلی و تاثیر آنها در ماندگاری ارقام گل رز Rosa hybrida L. cv. Eldorado and Black Magic
امراله نبی گل، روح انگیز نادری، یونس مستوفی، احمد خلیقی، مسعود بوجار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.83 K)

3 مقایسه مقدار کربوهیدرات های برگ و جوانه گل درختان آور، ناآور و شاخه های حلقه برداری شده پسته
مجید اسمعیلی زاده، علیرضا طلایی، حمیدرضا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)

4 اثر سطوح مختلف شوری بر غلظت قندهای محلول در ژل برگ گیاه دارویی صبر زرد
رامین رحیمی دهگلان، زین العابدین طهماسبی سروستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

5 تأثیر منابع قندی بر ماندگاری پس از برداشت گل های شاخه بریده پرنده بهشتی
زاهد داودی مقدم، داود هاشم آبادی، فیروزه پورزرنگار، بهزاد کاویانی، فاطمه زارع دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (817.61 K)

6 جنبه های دارویی فی جوآ و به نژادی آن در شمال ایران
فرهاد رفعت، سیروس نعمت الهی ثانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.57 K)