کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی اثر سه نوع کود کامل با ترکیب کودی متفاوت روی مقادیر لیکوپن، کلروفیل،مواد جامد محلول وعملکرد درگوجه فرنگی | |
الهه بای؛ حسین زارعی؛ عبدالکریم کاشی؛ بهنام کامکار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.51 K) | ||
2 | تاثیر پتاسیم بر تجمع پرولین، غلظت لیکوپن و ویتامین ث گوجه فرنگی آلبالویی در شرایط شوری کلرید سدیم | |
ادریس شعبانی سنگتراشانی؛ جلال طباطبایی؛ صاحبعلی بلندنظر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.21 K) | ||
3 | بررسی اثر هرس بوته و تنک میوه بر میزان رنگدانه ها، مواد جامد محلول میوه و اسید آسکوربیک سه رقم گوجه- فرنگی گلخانه ای (esculentum Lycopersicon) | |
عاطفه طبسی؛ حسین نعمتی؛ علی تهرانی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.05 K) |