| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی اثر سه نوع کود کامل با ترکیب کودی متفاوت روی مقادیر لیکوپن، کلروفیل،مواد جامد محلول وعملکرد درگوجه فرنگی | |
| الهه بای، حسین زارعی، عبدالکریم کاشی، بهنام کامکار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 149.51 K | ||
| 2 | تاثیر پتاسیم بر تجمع پرولین، غلظت لیکوپن و ویتامین ث گوجه فرنگی آلبالویی در شرایط شوری کلرید سدیم | |
| ادریس شعبانی سنگتراشانی، جلال طباطبایی، صاحبعلی بلندنظر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 353.21 K | ||
| 3 | بررسی اثر هرس بوته و تنک میوه بر میزان رنگدانه ها، مواد جامد محلول میوه و اسید آسکوربیک سه رقم گوجه- فرنگی گلخانه ای (esculentum Lycopersicon) | |
| عاطفه طبسی، حسین نعمتی، علی تهرانی فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 227.05 K | ||