بررسی اثر سه نوع کود کامل با ترکیب کودی متفاوت روی مقادیر لیکوپن، کلروفیل،مواد جامد محلول وعملکرد درگوجه فرنگی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (149.51 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1استادیار دانشگاه علوم کشاورزی کرج
2دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد واحد گیاهان سبزی کاری
3دانشیار دانشگاه علوم کشاورزی کرج
4استاد اکولوژی دانشگاه آزاد اسلامی دامشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
چکیده
کلیدواژه ها