| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی اثر پوشش خوراکی آلجینات بر خصوصیات کیفی و بیوشمیایی سیب برش خورده رقم رد دلیشز | |
| سلاله نجفی مرغملکی، محمد حسن مرتضوی، مهدی مهرابی کوشکی، حسن ساعی، احمد مستعان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 119.52 K | ||
| 2 | اثر محرک های زیستی کلشی سین و کیتوسان در افزایش متابولیت های ثانویه زرین گیاه | |
| بهمن حسینی، فاطمه ناصری، نسیرن ایوبی، محمد فتاحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 314.01 K | ||
| 3 | بررسی تغییرات فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در مراحل مختلف رسیدگی میوه تمشک (blackberry) در ژنوتیپ های مختلف گونه R.Sanctus | |
| زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 334.37 K | ||
| 4 | اثر تیمارهای مختلف پوترسین بر کاهش اثرات شوری در گیاه زینتی گل ناز یخی (Aptenia cordifolia) | |
| هدی عقیلی، حسین مرادی، افسانه کوهساری، شیما عسکری، آزاده سلیمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 269.01 K | ||