کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی اثر پوشش خوراکی آلجینات بر خصوصیات کیفی و بیوشمیایی سیب برش خورده رقم رد دلیشز | |
سلاله نجفی مرغملکی، محمد حسن مرتضوی، مهدی مهرابی کوشکی، حسن ساعی، احمد مستعان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.52 K) | ||
2 | اثر محرک های زیستی کلشی سین و کیتوسان در افزایش متابولیت های ثانویه زرین گیاه | |
بهمن حسینی، فاطمه ناصری، نسیرن ایوبی، محمد فتاحی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.01 K) | ||
3 | بررسی تغییرات فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در مراحل مختلف رسیدگی میوه تمشک (blackberry) در ژنوتیپ های مختلف گونه R.Sanctus | |
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.37 K) | ||
4 | اثر تیمارهای مختلف پوترسین بر کاهش اثرات شوری در گیاه زینتی گل ناز یخی (Aptenia cordifolia) | |
هدی عقیلی، حسین مرادی، افسانه کوهساری، شیما عسکری، آزاده سلیمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.01 K) |