کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 35

26 معرفی گیاهان دارویی قابل کشت در استان فارس و گونه های دارویی که رو به انهدامند
فاطمه آقابیگی، حسن فرمهینی فراهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.98 K)

27 کاربرد ذرات مزوسپروس سیلیکا به عنوان سامانه حمل اسانس در بسته بندی میوه توت فرنگی
اعظم امیری، محمدحسن مرتضوی، محمد محمودی سورستانی، علیرضا کیاست، زهرا رمضانی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.42 MB)

28 بررسی اثر انبارداری، نوع بسته بندی و دمای انبارداری بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین میوه گلابی خاردار
محمدعلی غلامی، عظیم قاسم نژاد، فریال وارسته، مادح احمدی، صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

29 بهترین زمان برداشت و روش بسته بندی جهت خرمای مرطوب (رقم کبکاب)
لیلا بهبهانی، مهرزاد طاوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.81 K)

30 بررسی اثرات فرآیند و بسته بندی بر روی خواص کیفی ماندگاری کشمش سبز منطقه کاشمر
نپتون بیدلی، مژگان یوسفلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.66 K)

31 مطالعه تغییرات آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه گلابی خاردار تحت تأثیر زمان برداشت، نوع بسته بندی و دمای انبارداری
محمدعلی غلامی، عظیم قاسم نژاد، فریال وارسته، مادح احمدی، صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

32 بررسی روشهای مختلف خش کردن برای بهبود کیفیت میوه زرشک
نپتون بیدلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.29 K)

33 بررسی اثر زمان برداشت و بسته بندی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)
ابراهیم گنجی مقدم، زهرا شیخ الاسلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.64 K)

34 حفظ خواص کمی و کیفی میوه به رقم گورتن در سردخانه تحت تاثیر محلولهای گرم قارچ کش تیابندازول
شهره نیکخواه، ابراهیم گنجی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.11 K)

35 بررسی اثر بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری میوه انار
الهام لشکری، زهرا امام جمعه، یونس مستوفی، محمدعلی ابراهیم زاده موسوی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.4 K)