کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر نانوامولسیون کیتوسان بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus L. nigra) | |
وحید پرویزی، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، شیرین رحمن زاده ایشکه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (633.77 K) | ||
2 | اثر اسانس رازیانه بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus nigra L.) | |
وحید پرویزی، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، شیرین رحمن زاده ایشکه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.06 K) | ||
3 | باززایی و شاخساره زایی ریزنمونههای بنفشه آفریقایی با استفاده از نانوذرات نقره تولید شده توسط گیاهان | |
موسی سلگی، مینا تقی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (174.87 K) | ||
4 | افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضدمیکروبی | |
سمیه رستگار، مجید راحمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (648.71 K) | ||
5 | بررسی محتوی فنل کل، خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی گیاهان دارویی لعل کوهستان، چویل و پونه سای کوهی | |
خاور موحدی، مهدی صیدی، مریم زرین آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.37 MB) |