کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 اثر نانوامولسیون کیتوسان بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus L. nigra)
وحید پرویزی، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (633.77 K)

2 اثر اسانس رازیانه بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus nigra L.)
وحید پرویزی، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.06 K)

3 باززایی و شاخساره زایی ریزنمونه‌های بنفشه آفریقایی با استفاده از نانوذرات نقره تولید شده توسط گیاهان
موسی سلگی، مینا تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (174.87 K)

4 افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضدمیکروبی
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (648.71 K)

5 بررسی محتوی فنل کل، خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی گیاهان دارویی لعل کوهستان، چویل و پونه سای کوهی
خاور موحدی، مهدی صیدی، مریم زرین آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.37 MB)