کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 مقایسه ترکیبات شیمیایی و خصوصیات ظاهری میوه لایم کوآت با مکزیکن‌لایم
حمید هادی‌زاده فیروزجایی؛ حسین صادقی؛ مونا کربلایی علی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.16 K)

2 برهمکنش تنظیم کننده های رشد، نوع محیط کشت و ریزنمونه های پایه مکزیکن لایم (Citrus aurantifolia L. "Mexican Lime") بر القاء و پرآوری پینه
حسین امین؛ اختر شکافنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (574.44 K)

3 بررسی مقاومت لیموترش (مکزیکن لایم) بر روی پایه های تجارتی و دورگه های طبیعی لایم نسبت به بیماری جاروک لیمو ترش
حمیدرضا بهرامی؛ ابراهیم لطفی خواه؛ محسن پیرمرادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.61 K)

4 بررسی اثرات پایه های مختلف بر خواص کمی و کیفی سه رقم لایم شامل پرشین لایم، مکزیکن لایم و لایم بی تیغ
امیر رضا توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (82.51 K)

5 بررسی اثرات پایه های مختلف بر خواص کمی و کیفی سه رقم لایم شامل پرشین لایم، لایم بی تیغ و مکزیکن لایم (فاز رویشی)
امیررضا توکلی؛ مجید رجایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.19 K)