کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 مقایسه عملکرد و برخی شاخص‌های کیفی قارچ صدفی Pleurotus florida در کشت درون جعبهای و کیسه‌ای روی کاه برنج و پوسته بادام زمینی
نینا سلملیان؛ جمالعلی الفتی؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.97 K)

2 اثر دو محیط کشت و سه مکمل غذائی بر عملکرد قارچ صدفی (Plearotus Spp)
مینا فقیه؛ عبدالعلی حسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (490.95 K)

3 مقایسه راندمان بیولوژیکی کاه برنج و کلزا در تولید قارچ صدفی
احمد نوروزی نوده؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.05 K)

4 بررسی امکان افزایش عمر ماندگاری قارچ صدفی (پلروتوس فلوردو) با حفظ ویژگی های کیفی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP)
نوشین اشرفی؛ یونس مستوفی؛ عبدالکریم کاشی؛ سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.22 K)

5 اثر میدان مغناطیسی بر شاخص های رشد و نمو قارچ صدفی رقم فلورایدا
مرتضی رنجبر؛ جمال جوانمردی؛ غلام عباس شمس؛ علیرضا افتخاریان جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.77 K)

6 بررسی اثر کاربرد ضایعات برگ خرما و نیتروژن بر روی بستر پرورش قارچ صدفی گونه Pleurotus hytsizigus ulmarius
محمد حسین دانشور؛ مصطفی عظیم زاده تفت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.95 K)