| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | پوشش خوراکی کیتوسان و تاثیر آن بر عمر انباری قارچ خوراکی تکمه ای | |
| ریحانه امین زاده، علی اکبر رامین، فریبا امینی، مصطفی مبلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 178.59 K | ||
| 2 | تاثیرکیتوسان در پرآوری درون شیشه ای انگور رقم قزل اوزوم | |
| صابر صادق پور، لطفعلی ناصری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 402.14 K | ||
| 3 | اثرهای واکس، کیتوسان و صمغ عربی برکیفیت پس از برداشت میوه لیموشیرین (Citrus limetta) | |
| علی اسکندری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، فتانه یاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 195.85 K | ||
| 4 | بررسی اثر نانو کیتوسان و ذرات نانو نقره بر برخی خواص کیفی و عمر گلجایی گل شاخه بریده رز رقم جوملیا | |
| معروف حسن زاده، محمدرضا اصغری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 980.35 K | ||