کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تغییرات فیزیکوشیمیایی توت فرنگی رقم کامارزا طی مراحل رسیدن میوه | |
اعظم امیری، محمدحسین مرتضوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.13 K) | ||
2 | بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس ریحان مقدس (Ocimum sanctum L.) در مراحل مختلف رشد | |
نرجس کازرانی، محمد جمال سحرخیز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.21 K) | ||
3 | تأثیر شوری بر ویژگی های زراعی و فیزیولوژیکی شلغم( Brassica rapa L) | |
اشکبوس دهداری، لیلا فرهادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (238.05 K) | ||
4 | شناسایی مراحل حساس رشد خرما به تنش خشکی جهت مدیریت مصرف آب | |
پروانه تیشه زن، عزیز تراهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.99 K) | ||
5 | ارتباط تغییرات اتیلن و فعالیت آنزیمهایآنتی اکسیدانت در مراحل مختلف رشدی گل رز رقم وارلون | |
نجم الدین مرتضوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.82 K) |