نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 تأثیر بر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه انگور رقم بیدانه سفید
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، حسن ساری خانی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 148.35 K

2 کنترل پوسیدگی ناشی از Botrytis cinerea میوه انگور با استفاده از بر در شرایط درون شیشه ای
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، دوستمراد ظفری، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 264.6 K

3 اثر تدخینی اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی انگور تازه خوری طی انبارداری
زهرا وصال طلب، منصور غلامی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M

4 اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری
زهرا وصال طلب، منصور غلامی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 366.66 K

5 اثر اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی کپک خاکستری توت فرنگی طی انبارداری
منصور غلامی، زهرا وصال طلب، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 5.22 M

6 اثرکاربرد خارجی ملاتونین در ایجاد مقاومت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی در گیاه پیاز
بیتا خوانساری نژاد، فرشاد دشتی، دوستمراد ظفری، اصغر میرزایی-اصل
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.18 M