نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 تأثیر بر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه انگور رقم بیدانه سفید
اعظم رحیمیان؛ محمود اثنی عشری؛ حسن ساری خانی؛ دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.35 K)

2 کنترل پوسیدگی ناشی از Botrytis cinerea میوه انگور با استفاده از بر در شرایط درون شیشه ای
اعظم رحیمیان؛ محمود اثنی عشری؛ دوستمراد ظفری؛ حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.6 K)

3 اثر تدخینی اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی انگور تازه خوری طی انبارداری
زهرا وصال طلب؛ منصور غلامی؛ دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

4 اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری
زهرا وصال طلب؛ منصور غلامی؛ دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.66 K)

5 اثر اسانس میخک بر برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی کپک خاکستری توت فرنگی طی انبارداری
منصور غلامی؛ زهرا وصال طلب؛ دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

6 اثرکاربرد خارجی ملاتونین در ایجاد مقاومت به بیماری پوسیدگی فوزاریومی در گیاه پیاز
بیتا خوانساری نژاد؛ فرشاد دشتی؛ دوستمراد ظفری؛ اصغر میرزایی-اصل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)