نویسنده =
تعداد مقالات: 2

1 مقایسه روش های مختلف استخراج و اندازه گیری غلظت کلروفیل های b ،a و کل در سبزی ها
علی احسان نصرتی، غلامرضا خاکیزاده، خلیل چابک، محمد حسن مرتضوی، سلاله نجفی، زهره مقیمی، مریم بدوی، ندا بستانی، حمیده امیری، امل مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (147.38 K)

2 بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر کیفیت و تغییرات بیوشیمیایی میوه خرما رقم برحی
سلاله نجفی، فاطمه عزیزالهی، محمدحسن مرتضوی، احمد مستعان، عبدالامیر راهنما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.24 MB)