| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثر تغذیه ارگانیک و شیمیایی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی رقمʾ هایوارد ʿقبل و بعد از تنش سرمایی | |
| معصومه کیا اشکوریان، بیژن مرادی، طاهره رئیسی، کاظم نجفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.14 M | ||
| 2 | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه لیموترش رقم لیسبون (Citrus lemon cv.Lisbon)طی رسیدن | |
| الهام سیدقاسمی، بابک باباخانی، جواد فاحی مقدم، نازلی قبادی، معصومه کیا اشکوریان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 274.44 K | ||
| 3 | مقایسه ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ی سه رقم لیمو ترش | |
| نازلی قبادی، پروانه راهداری، جواد فتاحی مقدم، الهام سیدقاسمی، معصومه کیا اشکوریان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 247.52 K | ||
| 4 | بررسی اثر تیمارهای مختلف هرس تابستانی بر کمیت و کیفیت میوه کیویفروت رقم هایوارد در زمان برداشت و طی دوره انبارمانی | |
| ابراهیم عابدی قشلاقی، بابک عدولی، معصومه کیا اشکوریان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M | ||