نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر تغذیه ارگانیک و شیمیایی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی رقمʾ هایوارد ʿقبل و بعد از تنش سرمایی | |
معصومه کیا اشکوریان، بیژن مرادی، طاهره رئیسی، کاظم نجفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB) | ||
2 | بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه لیموترش رقم لیسبون (Citrus lemon cv.Lisbon)طی رسیدن | |
الهام سیدقاسمی، بابک باباخانی، جواد فاحی مقدم، نازلی قبادی، معصومه کیا اشکوریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.44 K) | ||
3 | مقایسه ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ی سه رقم لیمو ترش | |
نازلی قبادی، پروانه راهداری، جواد فتاحی مقدم، الهام سیدقاسمی، معصومه کیا اشکوریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.52 K) | ||
4 | بررسی اثر تیمارهای مختلف هرس تابستانی بر کمیت و کیفیت میوه کیویفروت رقم هایوارد در زمان برداشت و طی دوره انبارمانی | |
ابراهیم عابدی قشلاقی، بابک عدولی، معصومه کیا اشکوریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB) |