نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 اثر کاربرد پس از برداشت اسانس به لیمو بر خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی توت ‌فرنگی رقم آلبیون
حبیب شیرزاد؛ بهاره قربانی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.19 K)

2 ارزیابی صفات بیوشیمیایی برخی ژنوتیپ های قره قات در حوزه آبخیز ایل گنه چای در منطقه ارسباران
الناز گلچهره؛ حبیب شیرزاد؛ بهاره قربانی؛ سجاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.01 K)

3 تاثیر اسانس آنیسون بر خصوصیات بیوشیمیایی و عمر انبارمانی رقم تجاری توت فرنگی
حبیب شیرزاد؛ بهاره قربانی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.97 K)

4 تاثیر پوشش خوراکی کیتوسان و عصاره برگ زیتون بر ماندگاری میوه گیلاس تک دانه مشهد
حمید خلیل وند؛ لطفعلی ناصری؛ بهاره قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.9 K)

5 تیمار های پس از برداشت برازینواستروئید برای کاهش اثرات نامطلوب سرما روی میوه پرتقال ( Citrus sinensis var.Washington Navel) واشنگتن ناول طی انبار مانی
بهاره قربانی؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (790.64 K)

6 بهبود کیفیت میوه پرتقال (Citrus sinensis var. Washington Navel)واشنگتن ناول طی انبار مانی: نقش نیتریک اکسید
بهاره قربانی؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.79 K)

7 بررسی دو روش موثر در استخراج RNA ژنومی در ارقام تجاری انگور
بهاره قربانی؛ رقیه نجف زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (757.06 K)

8 کاربرد پس از برداشت اسانس مرزه سهندی بر خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی توت فرنگی رقم آلبیون
بهاره قربانی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ معروف حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

9 بررسی تأثیر GABA بر بیان ژن BAP1 تحت تنش سرما در ارقام تجاری انگور
بهاره قربانی؛ حمید حسنپور؛ مراد جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (773.6 K)