نویسنده = |
تعداد مقالات: 32 |
|
26 |
|
بررسی امکان افزایش عمر ماندگاری قارچ صدفی (پلروتوس فلوردو) با حفظ ویژگی های کیفی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP) |
|
نوشین اشرفی، یونس مستوفی، عبدالکریم کاشی، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 27.22 K
|
|
27 |
|
نقش تیمار دمایی در کنترل میزان اسیدیته و قند میوه برداشت شده نارنگی ساتسوما |
|
محمود قاسم نژاد، مصباح بابالار، یونس مستوفی، حسن ابراهیم زاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 12.57 K
|
|
28 |
|
اثر محلول پاشی ساکاروز و روی طول عمر گل شاخه بریده رز (rosa hybrida l.cv. black magic) |
|
محسن باقری، جلال طباطبایی، یونس مستوفی، مرضیه کشاورزی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 28.35 K
|
|
29 |
|
بررسی تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ماندگاری سیب شفیع ابادی |
|
حنیفه سیدحاجی زاده، یونس مستوفی، علیرضا طلایی، محمدعلی ابراهیم زاده موسوی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 33.23 K
|
|
30 |
|
بررسی اثر بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری میوه انار |
|
الهام لشکری، زهرا امام جمعه، یونس مستوفی، محمدعلی ابراهیم زاده موسوی، ذبیح اله زمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 35.4 K
|
|
31 |
|
بررسی تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی بر روی طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده لیسیانتوس (eustoma grandiflora mariachi .cv. cream) |
|
علیرضا فرخزاد نانسا، احمد خلیقی، یونس مستوفی، روح انگیز نادری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 16.76 K
|
|
32 |
|
اثر MCP(متیل سایکلوپروپین) روی کیفیت پس از برداشتی میوه گوجه فرنگی در سه درجه حرارت مختلف انبارداری |
|
یونس مستوفی، حسین لسانی، عبدالکریم کاشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 16.33 K
|