نویسنده =
تعداد مقالات: 32

26 بررسی امکان افزایش عمر ماندگاری قارچ صدفی (پلروتوس فلوردو) با حفظ ویژگی های کیفی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP)
نوشین اشرفی، یونس مستوفی، عبدالکریم کاشی، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.22 K)

27 نقش تیمار دمایی در کنترل میزان اسیدیته و قند میوه برداشت شده نارنگی ساتسوما
محمود قاسم نژاد، مصباح بابالار، یونس مستوفی، حسن ابراهیم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.57 K)

28 اثر محلول پاشی ساکاروز و روی طول عمر گل شاخه بریده رز (rosa hybrida l.cv. black magic)
محسن باقری، جلال طباطبایی، یونس مستوفی، مرضیه کشاورزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.35 K)

29 بررسی تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ماندگاری سیب شفیع ابادی
حنیفه سیدحاجی زاده، یونس مستوفی، علیرضا طلایی، محمدعلی ابراهیم زاده موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.23 K)

30 بررسی اثر بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری میوه انار
الهام لشکری، زهرا امام جمعه، یونس مستوفی، محمدعلی ابراهیم زاده موسوی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.4 K)

31 بررسی تاثیر برخی تیمارهای شیمیایی بر روی طول عمر و برخی صفات کیفی گل بریده لیسیانتوس (eustoma grandiflora mariachi .cv. cream)
علیرضا فرخزاد نانسا، احمد خلیقی، یونس مستوفی، روح انگیز نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.76 K)

32 اثر MCP(متیل سایکلوپروپین) روی کیفیت پس از برداشتی میوه گوجه فرنگی در سه درجه حرارت مختلف انبارداری
یونس مستوفی، حسین لسانی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.33 K)