| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثر غلظت های مختلف روی و مس بر فعالیت آنزیم کاتالاز و میزان پروتئین محلول کل در برگ گیاه کدو خورشتی | |
| فاطمه عابدینی، فرهاد بهتاش، احمد آقایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 136.06 K | ||
| 2 | اثر غلظت های مختلف روی و مس بر فعالیت آنزیم آسکوربات پراکسیداز و ترکیب مالون دی آلدهید در برگ گیاه کدو خورشتی | |
| فاطمه عابدینی، فرهاد بهتاش، احمد آقایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 147.7 K | ||
| 3 | اثر غلظت های مختلف بور و سیلیسیم بر فعالیت آنزیم کاتالاز و میزان پروتئین محلول کل در برگ گیاه ذرت شیرین | |
| فریما مقری، فرهاد بهتاش، احمد آقایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 149.29 K | ||
| 4 | بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان | |
| علی بهمنی، فرهاد بهتاش، یعقوب دین پژوه | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 314.06 K | ||