English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
5
1
بررسی اثر پوشش خوراکی آلجینات بر خصوصیات کیفی و بیوشمیایی سیب برش خورده رقم رد دلیشز
سلاله نجفی مرغملکی، محمد حسن مرتضوی، مهدی مهرابی کوشکی، حسن ساعی، احمد مستعان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (119.52 K)
2
اثر پوشش خوراکی آلجینات در حفظ خصوصیات بیومکانیکی سیببرشتازه
حسن ساعی، محمد حسن مرتضوی، احمد مستعان، سلاله نجفی مرغملکی، مهدی مهرابی کوشکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (133.76 K)
3
مقایسه روش های مختلف استخراج و اندازه گیری غلظت کلروفیل های b ،a و کل در سبزی ها
علی احسان نصرتی، غلامرضا خاکیزاده، خلیل چابک، محمد حسن مرتضوی، سلاله نجفی، زهره مقیمی، مریم بدوی، ندا بستانی، حمیده امیری، امل مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (147.38 K)
4
بررسی اثر محلول پاشی سولفات روی و اسید بوریک بر تغییرات قند های محلول و درصد روغن سه رقم زیتون در طی دوره ی رسیدگی میوه
صفورا سعادتی، نوراله معلمی، محمد حسن مرتضوی، منصور سید نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (306.6 K)
5
بررسی تأثیر اتفان و دمای نگهداری بر سبززدایی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه نارنگی "کینو"
صدیقه علمی، صفورا سعادتی، محمد حسن مرتضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (298.43 K)