کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر انجماد و خشک کردن بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی میوه ذغال اخته (Cornus mas L) یا دو روش استخراج مسراسیون و اولتراسونیک | |
مرضیه باباش پوراصل، مرضیه پیریایی، میرمهدی ابوالقاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | اثر انجماد و خشک کردن بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی میوه ذغال اخته (Cornus mas L) یا دو روش استخراج مسراسیون و اولتراسونیک | |
مرضیه باباش پوراصل، مرضیه پیریایی، میرمهدی ابوالقاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB) |