| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر انجماد و خشک کردن بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی میوه ذغال اخته (Cornus mas L) یا دو روش استخراج مسراسیون و اولتراسونیک | |
| مرضیه باباش پوراصل، مرضیه پیریایی، میرمهدی ابوالقاسمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.37 M | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اثر انجماد و خشک کردن بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی میوه ذغال اخته (Cornus mas L) یا دو روش استخراج مسراسیون و اولتراسونیک | |
| مرضیه باباش پوراصل، مرضیه پیریایی، میرمهدی ابوالقاسمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.37 M | ||