کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر تیمار اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن میوه گیلاس رقم مشهد | |
اعظم صدیقی، منصور غلامی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی، احمد احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.42 K) | ||
2 | تاثیر جیبرلیک اسید (GA3) روی کیفیت میوه گیلاس رقم تک دانه مشهد | |
وحید عبدوسی، علیرضا طلایی، احمد خلیقی، پژمان مرادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.86 K) | ||
3 | بررسی اثر محلول پاشی ترکیب (Ca-Cu) جهت کاهش ترک خوردگی میوه گیلاس رقم تکدانه | |
مسعود زاده باقری، علی اصغر زینانلو، مصطفی مصطفوی، یونس مستوفی، محمد عرفت پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.65 K) | ||
4 | اثر دانه گرده بر خصوصیات کیفیت میوه های گیلاس | |
محمد محمودی، کاظم ارزانی، سعیده علیزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.29 K) |