کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 اثر تیمار اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن میوه گیلاس رقم مشهد
اعظم صدیقی، منصور غلامی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.42 K)

2 تاثیر جیبرلیک اسید (GA3) روی کیفیت میوه گیلاس رقم تک دانه مشهد
وحید عبدوسی، علیرضا طلایی، احمد خلیقی، پژمان مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.86 K)

3 بررسی اثر محلول پاشی ترکیب (Ca-Cu) جهت کاهش ترک خوردگی میوه گیلاس رقم تکدانه
مسعود زاده باقری، علی اصغر زینانلو، مصطفی مصطفوی، یونس مستوفی، محمد عرفت پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.65 K)

4 اثر دانه گرده بر خصوصیات کیفیت میوه های گیلاس
محمد محمودی، کاظم ارزانی، سعیده علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.29 K)