| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثر تیمار اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن میوه گیلاس رقم مشهد | |
| اعظم صدیقی، منصور غلامی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی، احمد احمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 170.42 K | ||
| 2 | تاثیر جیبرلیک اسید (GA3) روی کیفیت میوه گیلاس رقم تک دانه مشهد | |
| وحید عبدوسی، علیرضا طلایی، احمد خلیقی، پژمان مرادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 29.86 K | ||
| 3 | بررسی اثر محلول پاشی ترکیب (Ca-Cu) جهت کاهش ترک خوردگی میوه گیلاس رقم تکدانه | |
| مسعود زاده باقری، علی اصغر زینانلو، مصطفی مصطفوی، یونس مستوفی، محمد عرفت پور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 13.65 K | ||
| 4 | اثر دانه گرده بر خصوصیات کیفیت میوه های گیلاس | |
| محمد محمودی، کاظم ارزانی، سعیده علیزاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 12.29 K | ||