کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تاثیر دما، اسید آسکوربیک و نوع بسته بندی روی ماندگاری پسته تازه | |
مهدیه سلطانی نژاد، مهدی شریفانی، امان اله جوانشاه، حسین حکم آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.19 K) | ||
2 | تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L) | |
سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
3 | تأثیر پوشش آلژینات و دمای انجماد بر برخی خواص فیزیولوژیک پسته تازه | |
نجمه پاکدامن، احمد شاکر اردکانی، امان الله جوانشاه، ماریه نادی، نجمه صابری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB) |