کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 تاثیر دما، اسید آسکوربیک و نوع بسته بندی روی ماندگاری پسته تازه
مهدیه سلطانی نژاد، مهدی شریفانی، امان اله جوانشاه، حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.19 K)

2 تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L)
سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

3 تأثیر پوشش آلژینات و دمای انجماد بر برخی خواص فیزیولوژیک پسته تازه
نجمه پاکدامن، احمد شاکر اردکانی، امان الله جوانشاه، ماریه نادی، نجمه صابری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)