| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | تاثیر دما، اسید آسکوربیک و نوع بسته بندی روی ماندگاری پسته تازه | |
| مهدیه سلطانی نژاد، مهدی شریفانی، امان اله جوانشاه، حسین حکم آبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 253.19 K | ||
| 2 | تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L) | |
| سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.25 M | ||
| 3 | تأثیر پوشش آلژینات و دمای انجماد بر برخی خواص فیزیولوژیک پسته تازه | |
| نجمه پاکدامن، احمد شاکر اردکانی، امان الله جوانشاه، ماریه نادی، نجمه صابری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.31 M | ||