کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تاثیر دما، اسید آسکوربیک و نوع بسته بندی روی ماندگاری پسته تازه | |
مهدیه سلطانی نژاد؛ مهدی شریفانی؛ امان اله جوانشاه؛ حسین حکم آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.19 K) | ||
2 | تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L) | |
سمانه ملایی؛ حسین میر دهقان؛ فاطمه ناظوری؛ مهدی شریعت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) | ||
3 | تأثیر پوشش آلژینات و دمای انجماد بر برخی خواص فیزیولوژیک پسته تازه | |
نجمه پاکدامن؛ احمد شاکر اردکانی؛ امان الله جوانشاه؛ ماریه نادی؛ نجمه صابری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB) |