کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 تاثیر دما، اسید آسکوربیک و نوع بسته بندی روی ماندگاری پسته تازه
مهدیه سلطانی نژاد؛ مهدی شریفانی؛ امان اله جوانشاه؛ حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.19 K)

2 تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L)
سمانه ملایی؛ حسین میر دهقان؛ فاطمه ناظوری؛ مهدی شریعت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

3 تأثیر پوشش آلژینات و دمای انجماد بر برخی خواص فیزیولوژیک پسته تازه
نجمه پاکدامن؛ احمد شاکر اردکانی؛ امان الله جوانشاه؛ ماریه نادی؛ نجمه صابری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)