کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 ظرفیت آنتی اکسیدانی کل چند رقم هلو در ارتباط با فنل و فلاونوئید کل آنها
شبنم فخیم رضایی، غلامرضا دهقان، جعفر حاجی لو، هانیه رهبر، مریم نصیری، محمد عدلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.22 K)

2 بررسی تغییرات میزان فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در خشخاش کبیر (bracteatum Lindl Papaver) تحت تیمار سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات
یوسف حکیمی، محمدرضا فتاحی مقدم، محمدرضا نقوی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1002.04 K)