| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثر اسید آسکوربیک بر ویژگی های مورفولوژی و بیوشیمیایی نشاء فلفل تحت تنش شوری | |
| سپیده پارساجو، فرشاد دشتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 752.03 K | ||
| 2 | تولید نشا گوجه فرنگی تحت تاثیر طیف های مختلف نور LED 1 | |
| مسعود سلیمانی، ناصر عالم زاده انصاری، پیمان حسیبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 279.44 K | ||
| 3 | تولید نشا گوجه فرنگی تحت تأثیر طیف های مختلف نور LED | |
| مسعود سلیمانی، ناصر عالم زاده انصاری، پیمان حسیبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 301.36 K | ||
