کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر اسید آسکوربیک بر ویژگی های مورفولوژی و بیوشیمیایی نشاء فلفل تحت تنش شوری | |
سپیده پارساجو، فرشاد دشتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (752.03 K) | ||
2 | تولید نشا گوجه فرنگی تحت تاثیر طیف های مختلف نور LED 1 | |
مسعود سلیمانی، ناصر عالم زاده انصاری، پیمان حسیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.44 K) | ||
3 | تولید نشا گوجه فرنگی تحت تأثیر طیف های مختلف نور LED | |
مسعود سلیمانی، ناصر عالم زاده انصاری، پیمان حسیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.36 K) |