کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی اثرات دانه گرده پایه های زاهدی (جمع آوری شده از سه منطقه )، شاهانی،تورز و دو پایه محلی بر روی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه خرمای زاهدی
حمیدرضا زرگری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.63 K)

2 بررسی اثرات دانه گرده پایه های مختلف بر روی درصد تشکیل میوه،تعداد میوه و زمان رسیدن میوه خرمای زاهدی
حمید زرگری؛ ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.37 K)

3 بررسی اثر گرده افشان مکانیکی و نسبت های مختلف گرده بر عملکرد و صفات کمی و کیفی میوه دو رقم خرمای زاهدی و کبکاب
اکبر کرمی؛ محسن عصفوری؛ ملیحه ذاکری؛ محمدحسن کرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (513.17 K)

4 بررسی اثرات پنج پایه محلی و یک پایه نر حاصل از کشت بافت بر روی خواص کمی و کیفی خرمای زاهدی
حمید زرگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.72 K)

5 بررسی واکنش خرمای رقم زاهدی به روش کم آبیاری در استان بوشهر
محمود ایزدی؛ مرتضی پوزش شیرازی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.42 K)

6 بررسی اثرات گرده ارقام مختلف بر خواص کمی و کیفی خرمای زاهدی
حمید زرگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.62 K)