کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تاثیر 2 و _4 دی کلروفنوکسی استیک اسید (2,4D) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو | |
نگین اخلاق امیری، کاظم ارزانی، یونس ابراهیمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.19 K) | ||
2 | بررسی تاثیر غلظت های مختلف اکسین های اسید ایندول بوتیریک و اسید نفتالین استیک بر ریشه زایی نوئل نروژی ( Picea abies) | |
رضا نظامی، موسی سلگی، عبداله خدیوی خوب، ایمان شهرجردی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (348.48 K) | ||
3 | بهبود ریشه زایی قلمه های یاس زرد بوسیله اکسین | |
عبداله خدیوی خوب، کریم انجام | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (514.25 K) | ||
4 | اثر اکسین های مصنوعی بر قدرت سینک و کیفیت میوه مرکبات | |
نگین امیری اخلاقی، علی اسدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.09 K) | ||
5 | اثر اکسین های مصنوعی بر قدرت سینک و کیفیت میوه مرکبات. | |
نگین امیری اخلاقی، علی اسدی کنگرشاهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.09 K) |