| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تاثیر 2 و _4 دی کلروفنوکسی استیک اسید (2,4D) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو | |
| نگین اخلاق امیری، کاظم ارزانی، یونس ابراهیمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 15.19 K | ||
| 2 | بررسی تاثیر غلظت های مختلف اکسین های اسید ایندول بوتیریک و اسید نفتالین استیک بر ریشه زایی نوئل نروژی ( Picea abies) | |
| رضا نظامی، موسی سلگی، عبداله خدیوی خوب، ایمان شهرجردی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 348.48 K | ||
| 3 | بهبود ریشه زایی قلمه های یاس زرد بوسیله اکسین | |
| عبداله خدیوی خوب، کریم انجام | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 514.25 K | ||
| 4 | اثر اکسین های مصنوعی بر قدرت سینک و کیفیت میوه مرکبات | |
| نگین امیری اخلاقی، علی اسدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 30.09 K | ||
| 5 | اثر اکسین های مصنوعی بر قدرت سینک و کیفیت میوه مرکبات. | |
| نگین امیری اخلاقی، علی اسدی کنگرشاهی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 30.09 K | ||
