کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb) | |
سعیده زربخش، سمیه رستگار، فاطمه صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.54 K) | ||
2 | اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش | |
سارا اترش، اصغر رمضانیان، مجید راحمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.13 K) | ||
3 | بررسی اثرات پوشش صمغ عربی و اسانس ریحان بر حفظ کیفیت و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی در طی انبارمانی | |
علی اسکندری، مختار حیدری، فتانه یاری، محمدحسین دانشور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.8 MB) | ||
4 | اثرهای واکس، کیتوسان و صمغ عربی برکیفیت پس از برداشت میوه لیموشیرین (Citrus limetta) | |
علی اسکندری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، فتانه یاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.85 K) |