English
ورود به سامانه
  • آرشیو مقالات
  • مقالات
    • مقالات منتشر شده

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb)
سعیده زربخش، سمیه رستگار، فاطمه صادقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 181.54 K

2 اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش
سارا اترش، اصغر رمضانیان، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 250.13 K

3 بررسی اثرات پوشش صمغ عربی و اسانس ریحان بر حفظ کیفیت و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی در طی انبارمانی
علی اسکندری، مختار حیدری، فتانه یاری، محمدحسین دانشور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.8 M

4 اثرهای واکس، کیتوسان و صمغ عربی برکیفیت پس از برداشت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)
علی اسکندری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، فتانه یاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 195.85 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب