کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | افزایش عمر پس از برداشت قارچ خوراکی توسط تیمار فراصوت از طریق کاهش بار میکروبی و ممانعت از قهوهای شدن آنزیمی | |
اورنگ خادمی، فهیمه سرلک، جواد عرفانی مقدم | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.74 K) | ||
2 | بررسی برهمکنش سطوح مختلف اسیدهای آمینه گلایسین و آسپاراژین بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی تکمهای | |
عبدالعلی حسامی، عالیه اسدیان خو، ام البنین هاشمی، شهربانو گرمسیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.86 K) |