| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | افزایش عمر پس از برداشت قارچ خوراکی توسط تیمار فراصوت از طریق کاهش بار میکروبی و ممانعت از قهوهای شدن آنزیمی | |
| اورنگ خادمی، فهیمه سرلک، جواد عرفانی مقدم | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 106.74 K | ||
| 2 | بررسی برهمکنش سطوح مختلف اسیدهای آمینه گلایسین و آسپاراژین بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی تکمهای | |
| عبدالعلی حسامی، عالیه اسدیان خو، ام البنین هاشمی، شهربانو گرمسیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 109.86 K | ||