کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر نسبتهای مختلف آمونیوم:نیترات:اوره در حضور نیکل بر ویژگیهای کیفی میوهی توتفرنگی رقم پاروس | |
بهاره دانشمند، سعید عشقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.14 K) | ||
2 | اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی | |
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.03 K) | ||
3 | اثر کاربرد تدخینی ازن بر کیفیت و عمر انباری میوه توت فرنگی رقم پاروس | |
بهاره شیربیگ، محمد سیاری، حسن ساریخانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.49 MB) |