| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثر نسبتهای مختلف آمونیوم:نیترات:اوره در حضور نیکل بر ویژگیهای کیفی میوهی توتفرنگی رقم پاروس | |
| بهاره دانشمند، سعید عشقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 124.14 K | ||
| 2 | اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی | |
| احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 280.03 K | ||
| 3 | اثر کاربرد تدخینی ازن بر کیفیت و عمر انباری میوه توت فرنگی رقم پاروس | |
| بهاره شیربیگ، محمد سیاری، حسن ساریخانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.49 M | ||