کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 کاربرد پوشش های خوراکی بر افزایش طول عمر خیار در طول دوره انبارمانی
سحر صداقت؛ مجید راحمی؛ محسن رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.32 K)

2 اثر آسکوربات کلسیم بر سفتی و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم ریوگرند
صدیقه زارع؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.94 K)

3 تأثیر زمان برداشت بر سنتز کاروتنوئید و انبارمانی میوه های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis ’Hort16A’)
سمیه رحیمی؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.71 K)

4 مطالعه تعدادی از ویژگی های کمی و کیفی میوه ذغال اخته (.Cornus mas L) تحت دماهای مختلف انبارداری
مریم اسمعیلی؛ اصغر ابراهیم زاده؛ حمید حسین پور؛ محمدباقر حسن پور اقدام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.65 K)

5 پوشش خوراکی کیتوسان و تاثیر آن بر عمر انباری قارچ خوراکی تکمه ای
ریحانه امین زاده؛ علی اکبر رامین؛ فریبا امینی؛ مصطفی مبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.59 K)

6 اثر کاربرد پوتریسین بر عمر انبارمانی گلابی رقم شاه میوه (Pyrus serotina cv.Shahmiveh)
مرجان حسینی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسکری؛ سهراب داورپناه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.83 K)

7 اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر عمر انبارمانی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv sebri)
رضا بمانا؛ مسعود زاده باقری؛ وحید عبدوسی؛ محمد امیریان مجرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

8 استفاده از پوشش های خوراکی در افزایش عمر انبارمانی میوه گوجه فرنگی
فاطمه گلچین؛ عفت کیوانلو؛ محمدتقی عبادی؛ علی محمد اسعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)