English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
کاربرد پوشش های خوراکی بر افزایش طول عمر خیار در طول دوره انبارمانی
سحر صداقت؛ مجید راحمی؛ محسن رمضانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (179.32 K)
2
اثر آسکوربات کلسیم بر سفتی و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم ریوگرند
صدیقه زارع؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (145.94 K)
3
تأثیر زمان برداشت بر سنتز کاروتنوئید و انبارمانی میوه های کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidia chinensis ’Hort16A’)
سمیه رحیمی؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.71 K)
4
مطالعه تعدادی از ویژگی های کمی و کیفی میوه ذغال اخته (.Cornus mas L) تحت دماهای مختلف انبارداری
مریم اسمعیلی؛ اصغر ابراهیم زاده؛ حمید حسین پور؛ محمدباقر حسن پور اقدام
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.65 K)
5
پوشش خوراکی کیتوسان و تاثیر آن بر عمر انباری قارچ خوراکی تکمه ای
ریحانه امین زاده؛ علی اکبر رامین؛ فریبا امینی؛ مصطفی مبلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (178.59 K)
6
اثر کاربرد پوتریسین بر عمر انبارمانی گلابی رقم شاه میوه (Pyrus serotina cv.Shahmiveh)
مرجان حسینی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسکری؛ سهراب داورپناه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (116.83 K)
7
اثر پلی آمین ها و اسید سالیسیلیک بر عمر انبارمانی گلابی رقم سبری (Pyrus communis cv sebri)
رضا بمانا؛ مسعود زاده باقری؛ وحید عبدوسی؛ محمد امیریان مجرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.23 MB)
8
استفاده از پوشش های خوراکی در افزایش عمر انبارمانی میوه گوجه فرنگی
فاطمه گلچین؛ عفت کیوانلو؛ محمدتقی عبادی؛ علی محمد اسعدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.23 MB)