کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذائی بر غلظت عناصر غذایی (N,P,K) خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
عاطفه کریمی راد، جلال طباطبایی، حبیب کاظم نیا، رقیه کریمی راد، سمیه کوکبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.48 K)

2 بررسی اثر نوع سیستم تربیتی بر برخی از خصوصیات کیفی و غلظت عناصر غذایی میوه در دو رقم سیب گالا و دلبار استیوال
عرفان سپهوند، محمود قاسم نژاد، محمدرضا فتاحی مقدم، علیرضا طلایی، محمدعلی عسگری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.98 K)