کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 تاثیر دمای ناحیه ریشه و هدایت الکتریکی محلول غذائی بر غلظت عناصر غذایی (N,P,K) خیار گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
عاطفه کریمی راد، جلال طباطبایی، حبیب کاظم نیا، رقیه کریمی راد، سمیه کوکبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 130.48 K

2 بررسی اثر نوع سیستم تربیتی بر برخی از خصوصیات کیفی و غلظت عناصر غذایی میوه در دو رقم سیب گالا و دلبار استیوال
عرفان سپهوند، محمود قاسم نژاد، محمدرضا فتاحی مقدم، علیرضا طلایی، محمدعلی عسگری سرچشمه
مشاهده مقاله اصل مقاله 235.98 K