| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثرات زمان و میزان مصرف پاکلوبوترازول بر خواص کمی و کیفی انگور (Vitis vinifera L) رقم سیاه شیراز | |
| احمد راشت | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 12.44 K | ||
| 2 | اثر نانو بیو کامپوزیت و اسانس آویشن بر فعالیت های آنتی اکسیدان، فنل، فلاونوئید، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی رقم آنشو در دوران پس از برداشت | |
| امیر مختارپور، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 164.53 K | ||
| 3 | تاثیر نانو بیوکامپوزیت و اسانس آویشن بر خصوصیات فیزیولوژیکی ویتامین ث، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی انشو در انبار | |
| امیر مختارپور بزمین آبادی، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 135.74 K | ||
| 4 | تأثیر زمانهای مختلف گرده افشانی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه خرمای کبکاب | |
| محمد کمال پورادیب، وحید روحی، حمید زرگری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 93.85 K | ||
