| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | بررسی اثر پوشش خوراکی آلجینات بر خصوصیات کیفی و بیوشمیایی سیب برش خورده رقم رد دلیشز | |
| سلاله نجفی مرغملکی، محمد حسن مرتضوی، مهدی مهرابی کوشکی، حسن ساعی، احمد مستعان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 119.52 K | ||
| 2 | ارزیابی برخی صفات کمی وکیفی جعفری (Petroselinum hortense) تحت روش های مختلف خشک کردن | |
| تارا مختارزاده، راهله ابراهیمی، احمد خلیقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M | ||