کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | نتایج بررسی و مقایسه اثرات پایه های مختلف روی عملکرد کمی و کیفی نارنگی پیج | |
یونس ابراهیمی، عنایت حیات بخش، فاطمه انوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.36 K) | ||
2 | بررسی و مقایسه میزان ترکیدگی میوه در ارقام تجاری انار در کاشمر | |
حسن نجار، محمد سیرجانی، محمدرضا رمضانی مقدم، محمد رجب زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.21 K) | ||
3 | بررسی برخی خصوصیات شیمیایی پوست میوه در انار و ارتباط آن با ترکیدگی میوه | |
حسن ساعی، مهدی شریفانی، اسماعیل سیفی، علی محسنی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.32 K) | ||
4 | تاثیر محلول پاشی ترکیب ژل آلوئه ورا با سیلیکات پتاسیم بر ترکیدگی میوه انار | |
علی سلیمانی، فرهنگ رضوی، مریم کشاورز | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (895.28 K) | ||
5 | بررسی روابط صفات کمی و کیفی برخی از ارقام گیلاس موجود در ایران و مطالعه میزان حساسیت آنها به دوقلوزایی و ترکیدگی میوه | |
عبداله خدیوی خوب، ذبیح اله زمانی، ناصر بوذری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.37 K) |