English
ورود به سامانه
  • آرشیو مقالات
  • مقالات
    • مقالات منتشر شده

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 نتایج بررسی و مقایسه اثرات پایه های مختلف روی عملکرد کمی و کیفی نارنگی پیج
یونس ابراهیمی، عنایت حیات بخش، فاطمه انوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 19.36 K

2 بررسی و مقایسه میزان ترکیدگی میوه در ارقام تجاری انار در کاشمر
حسن نجار، محمد سیرجانی، محمدرضا رمضانی مقدم، محمد رجب زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 230.21 K

3 بررسی برخی خصوصیات شیمیایی پوست میوه در انار و ارتباط آن با ترکیدگی میوه
حسن ساعی، مهدی شریفانی، اسماعیل سیفی، علی محسنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 246.32 K

4 تاثیر محلول پاشی ترکیب ژل آلوئه ورا با سیلیکات پتاسیم بر ترکیدگی میوه انار
علی سلیمانی، فرهنگ رضوی، مریم کشاورز
مشاهده مقاله اصل مقاله 895.28 K

5 بررسی روابط صفات کمی و کیفی برخی از ارقام گیلاس موجود در ایران و مطالعه میزان حساسیت آنها به دوقلوزایی و ترکیدگی میوه
عبداله خدیوی خوب، ذبیح اله زمانی، ناصر بوذری
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.37 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب