| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | نتایج بررسی و مقایسه اثرات پایه های مختلف روی عملکرد کمی و کیفی نارنگی پیج | |
| یونس ابراهیمی، عنایت حیات بخش، فاطمه انوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 19.36 K | ||
| 2 | بررسی و مقایسه میزان ترکیدگی میوه در ارقام تجاری انار در کاشمر | |
| حسن نجار، محمد سیرجانی، محمدرضا رمضانی مقدم، محمد رجب زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 230.21 K | ||
| 3 | بررسی برخی خصوصیات شیمیایی پوست میوه در انار و ارتباط آن با ترکیدگی میوه | |
| حسن ساعی، مهدی شریفانی، اسماعیل سیفی، علی محسنی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 246.32 K | ||
| 4 | تاثیر محلول پاشی ترکیب ژل آلوئه ورا با سیلیکات پتاسیم بر ترکیدگی میوه انار | |
| علی سلیمانی، فرهنگ رضوی، مریم کشاورز | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 895.28 K | ||
| 5 | بررسی روابط صفات کمی و کیفی برخی از ارقام گیلاس موجود در ایران و مطالعه میزان حساسیت آنها به دوقلوزایی و ترکیدگی میوه | |
| عبداله خدیوی خوب، ذبیح اله زمانی، ناصر بوذری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 15.37 K | ||
