کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی تاثیر میزان های مختلف کود حیوانی (گاوی پوسیده) و سطوح کود نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی پیاز خوراکی در کشت زمستانه منطقه جیرفت
مریم رئیسی، یداالله میرزایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 101.59 K

2 بررسی اثرات مصرف کود حیوانی و محلول پاشی سولفات روی بر کمبود روی و عملکرد محصول سیب گلدن
غلامرضا علیزاده، مجتبی محمودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.61 K

3 تاثیر نوع ماده آلی در فراهمی فسفر و بهبود عملکرد کمی و کیفی درختان سیب
محمد پسندیده
مشاهده مقاله اصل مقاله 213.66 K

4 اثرات کاربرد اسیدهومیک بر رشد نهال پسته
فرخ میرحسینی، جواد حسینی فر، حسین شیرانی، حسین رضایی تاج آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 3.09 M

5 اثرات عمق کاشت، کود حیوانی، تغذیه ریزمغذی ها و حذف لایه پوششی پداژه بر کمیت گل بریدنی گلایول
محمد حسین دانشور
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.73 K

6 بررسی اثرات منابع کود ازته بر عملکرد کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول
علیرضا شیخ اشکوری، یونس ابراهیمی، یعقوب محمد علیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.46 K

7 بررسی اثر کاربری کود حیوانی و اوره بر عملکردی و بر خصوصیات میوه توت فرنگی رقم کردستان
ناصر قادری
مشاهده مقاله اصل مقاله 33.79 K

8 لوبیا سبز رقم Sunnray به همراه کود حیوانی مناسب کشت دوم در اراضی شالیزاری مازندران (پس از برداشت برنج)
ناهید آملی، مهران افضلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.08 K

9 بررسی سطوح مختلف آهن و روی، و کود حیوانی بر عملکرد زعفران
سعید رضائیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 35.58 K