کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی تاثیر میزان های مختلف کود حیوانی (گاوی پوسیده) و سطوح کود نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی پیاز خوراکی در کشت زمستانه منطقه جیرفت
مریم رئیسی؛ یداالله میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.59 K)

2 بررسی اثرات مصرف کود حیوانی و محلول پاشی سولفات روی بر کمبود روی و عملکرد محصول سیب گلدن
غلامرضا علیزاده؛ مجتبی محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.61 K)

3 تاثیر نوع ماده آلی در فراهمی فسفر و بهبود عملکرد کمی و کیفی درختان سیب
محمد پسندیده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.66 K)

4 اثرات کاربرد اسیدهومیک بر رشد نهال پسته
فرخ میرحسینی؛ جواد حسینی فر؛ حسین شیرانی؛ حسین رضایی تاج آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.09 MB)

5 اثرات عمق کاشت، کود حیوانی، تغذیه ریزمغذی ها و حذف لایه پوششی پداژه بر کمیت گل بریدنی گلایول
محمد حسین دانشور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.73 K)

6 بررسی اثرات منابع کود ازته بر عملکرد کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول
علیرضا شیخ اشکوری؛ یونس ابراهیمی؛ یعقوب محمد علیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.46 K)

7 بررسی اثر کاربری کود حیوانی و اوره بر عملکردی و بر خصوصیات میوه توت فرنگی رقم کردستان
ناصر قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.79 K)

8 لوبیا سبز رقم Sunnray به همراه کود حیوانی مناسب کشت دوم در اراضی شالیزاری مازندران (پس از برداشت برنج)
ناهید آملی؛ مهران افضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.08 K)

9 بررسی سطوح مختلف آهن و روی، و کود حیوانی بر عملکرد زعفران
سعید رضائیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.58 K)