English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
195
176
معرفی سه رقم انگور متحمل به تنش خشکی در استان قزوین
ولی اله رسولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.49 K)
177
تاثیر سطوح مختلف آبیاری بر کیفیت شش رقم انگور
امیر نورجو، حامد دولتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (16.64 K)
178
آمپلوگرافی در ایران
محمدجواد کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (16.95 K)
179
بررسی تاثیر ازت، فسفر، پتاسیم و برخی عناصر کم مصرف بر روی خصوصیات کمی و کیفی انگور عسکری
حسین پیری، غلامرضا معافپوریان، مسلم درستکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.97 K)
180
تأثیر تنش خشکی بر برخی ویژگی های ریخت شناسی بیست رقم انگور ایرانی و خارجی
یاسر خندانی، حسن ساریخانی، منصور غلامی، عبدالکریم چهرگانی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.53 MB)
181
برهمکنش نیترات کلسیم و سولفات روی بر غلظت یون های سمی و عناصر غذایی برگ نهال های انگور تحت تنش شوری
روح الله کریمی، زهرا اکبرآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1 MB)
182
تأثیر محلول پاشی اسید جیبرلیک بر کیفیت میوه و عملکرد انگور پرلت
محمدرضا زکایی خسروشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
183
روشهای نوین نگهداری اگور در سردخانه
پروین شرایعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (31.18 K)
184
بررسی برخی واکنشهای فیزیولوژیکی انگور به تنش خشکی
ناصر قادری، عادل سی و سه مرده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.39 K)
185
مدل کلاستر و تمایز 221 رقم انگور استانهای فارس و کردستان
محمدجواد کرمی، لادن جوکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (30.65 K)
186
بررسی اثرهای عناصر کم مصرف آهن و روی و کند کننده رشد گیاهی بر رشد رویشی و خواص کمی و کیفی انگور رقم سیاه شیراز در شرایط آبی و دیم
رحیم نیکخواه، عنایت اله تفضلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.5 K)
187
بررسی عوامل و شرایط موثر در کاهش ضایعات انگور طی زمان برداشت، انبارداری و عرضه به بازار
محمدعلی نجاتیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (22.88 K)
188
اثر P، K و mg برمرغوبیت کشمش تهیه شده از انگور رقم بیدانه سفید
محمداسماعیل امیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (28.34 K)
189
تاثیر زمان هرس در دوره های فنولوژیکی، کمیت و کیفیت محصول برخی از ارقام انگور
رسول جلیلی مرندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14 K)
190
شناسایی، جمع اوری و ارزیابی ژنوتیپ های انگور در شمال غرب کشور
جواد حکیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.77 K)
191
بررسی اثرات محلول پاشی عناصر ازت، بور و روی بر صفات کمی و کیفی انگور
حامد دولتی بانه، مهدی طاهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.37 K)
192
بررسی برخی صفات فیزیولوژیکی و پارامترهای رشد قلمه های انگور پس از تیمارهای حرارتی جهت باکترزدایی عامل بیماری سرطان طوقه
حسن محمودزاده، ولی اله رسولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15 K)
193
بررسی صفات فیزیولوژیکی دو رگه های بین گونه ای انگور مقاوم به بیماری سرطان طوقه و ریشه
حسن محمودزاده، ولی اله رسولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.57 K)
194
تاثیرسطوح مختلف ph محلول غذایی بر جذب آهن در قسمتهای مختلف چهار رقم انگور
عباس میرسلیمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (27.82 K)
195
نقش میزان مواد جامد محلول آب میوه انگور در بهبود خواص و راندمان کشمش
محمدعلی نجاتیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.14 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4
5
6
7
8