کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 تاثیر روغن بذر چای بر انبارمانی پرتقال خونی رقم مورو
محمد فیروزی، محمداسماعیل امیری، احسان کهنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.51 K)

2 اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه هلو ( Prunus persica CV.Alberta)
محمد حسینی ملا، آیت اله رضایی، محمدعلی عسکری سرچشمه، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.83 K)

3 تاثیر کاربرد پس از برداشت نمک های کلسیمی بر خواص کیفی قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus) در طی نگهداری در یخچال
فرید مرادی نژاد، سیده فاطمه نظری، مریم درستکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

4 تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر عمر انباری و خواص کیفی در میوه کیوی
زهره روحی، محمد رضا اصغری، یوسف رسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.44 K)

5 بررسی اثرات فرآیند و بسته بندی بر روی خواص کیفی ماندگاری کشمش سبز منطقه کاشمر
نپتون بیدلی، مژگان یوسفلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.66 K)

6 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام جدید هویج فرنگی
ماهیار عابدی، محمدرضا ایمانی، پیمان جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.96 K)

7 بررسی صفات کمی و کیفی ارقام هویج فرنگی در استان بوشهر
نرجس کازرانی، فرشته سلاجقه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.56 K)