کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 3 |
|
1 |
|
اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری |
|
زهرا وصال طلب، منصور غلامی، دوستمراد ظفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 366.66 K
|
|
2 |
|
اثر قارچ کشی اسانس و عصاره برخی گیاهان در کنترل پوسیدگی میوه توت فرنگی ناشی از Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer |
|
شروین وحدت، محمود قاسم نژاد، رضا فتوحی قزوینی، جواد هادیان، مریم پژمان مهر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 374.05 K
|
|
3 |
|
بررسی تاثیر گرمادرمانی در کنترل پوسیدگی پرتقال والنسیا توسط کپک های سبز و آبی در انبار معمولی و سرد |
|
حامد حسن زاده خانکهدانی، عبدالحسین ابوطالبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 15.01 K
|