کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری | |
زهرا وصال طلب، منصور غلامی، دوستمراد ظفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.66 K) | ||
2 | اثر قارچ کشی اسانس و عصاره برخی گیاهان در کنترل پوسیدگی میوه توت فرنگی ناشی از Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer | |
شروین وحدت، محمود قاسم نژاد، رضا فتوحی قزوینی، جواد هادیان، مریم پژمان مهر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.05 K) | ||
3 | بررسی تاثیر گرمادرمانی در کنترل پوسیدگی پرتقال والنسیا توسط کپک های سبز و آبی در انبار معمولی و سرد | |
حامد حسن زاده خانکهدانی، عبدالحسین ابوطالبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.01 K) |