| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثر عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) روی برخی ویژگی های کیفی و کنترل پوسیدگی انگور بیدانه سفید در طول انبارداری | |
| زهرا وصال طلب، منصور غلامی، دوستمراد ظفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 366.66 K | ||
| 2 | اثر قارچ کشی اسانس و عصاره برخی گیاهان در کنترل پوسیدگی میوه توت فرنگی ناشی از Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer | |
| شروین وحدت، محمود قاسم نژاد، رضا فتوحی قزوینی، جواد هادیان، مریم پژمان مهر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 374.05 K | ||
| 3 | بررسی تاثیر گرمادرمانی در کنترل پوسیدگی پرتقال والنسیا توسط کپک های سبز و آبی در انبار معمولی و سرد | |
| حامد حسن زاده خانکهدانی، عبدالحسین ابوطالبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 15.01 K | ||